Kloklippning

hundtass i hand

Slipp klumpen i magen, det dåliga samvetet och skapa en helt ny känsla kring kloklippningen!

Från osämja till samarbete på 4 veckor
Slipp klumpen i magen, det dåliga samvetet och skapa en helt ny känsla kring kloklippningen! Känner du också igen dig i beskrivningen ovan? Kloklippningen är ett nödvändigt ont och både du och hunden vill bara få det överstökat…
Men tänk om den här känslan kunde vändas – helt? Tänk om jag på 4 veckor kunde få er att se kloklippningen som en rolig lek? 
Är du villig att testa?
 
Vad innehåller kursen?
Kursen ”kloklippning – från osämja till samarbete på 4 veckor” är kursen för dig som vill kunna klippa klorna på din hund – utan tvång och obehag. Kursen innehåller övningar som ska ta er från osämja kring kloklippningen till samarbete. Vi jobbar successivt fram mot en trevlig kloklippning. Det finns inte bara ETT sätt att göra detta på, ni kommer få lära er flera olika sätt att göra kloklippningen till en rolig lek eller ett kul trick!
 
Vad innebär fear free?
Kursen har sin grund i en fear free filosofi. Fear free innebär att vi strävar efter att leva med våra hundar i en icke-tvingande och harmonisk vardag. Tänk om vi kunde leva med våra hundar UTAN att använda tvång eller obehag? Är du skeptisk? Då MÅSTE du gå den här kursen!
 
Jag har en reaktiv hund?!
Alla hundar är välkomna på denna kursen, oavsett om den är skällig, brötig, blyg, arg eller rädd. Gruppen deltagare hålls LITEN eftersom att alla hundar ska få det utrymme de behöver. 
 
Förkunskapskrav
Inga
 
Ålder
Passar alla åldrar! Från liten 8veckors valp till senioren. 

Du behöver

  • Ett fast halsband eller sele till hunden

  • Koppel

  • Gott godis

  • Vatten och vattenskål

  • Bädd eller filt till hunden

  • Inomhusskor eller raggsockor (det är kallt på golvet)


Datum

Januari 2023

Pris
2000 kr


© Hundanda. Alla rättigheter förbehållna.