Dog Parkour

Perfekt för den blyga, osäkra hunden

En rolig träning för styrka, balans och självförtroende!

Dog Parkour för dig och din hund! Vill du träna coola trick och övningar med din hund och samtidigt lära känna nya människor? Detta är träningsgruppen för dig! Alla hundekipage (hund äldre än 10 månader) som är sugna på att testa på den heta sporten Dog Parkour är välkomna!

Vi ses vid 4 tillfällen på olika ställen i Växjö stad. Tillsammans går vi en promenad på ca 1.5 timme och tränar hundarnas styrka, koordination och smidighet genom olika övningar och trick. Exempel på övningar:

– balansera på kluriga föremål
– hoppa mellan olika föremål
– ta sig från punkt A till punkt B utan att nudda marken   

Detta kommer att bli en riktig självförtroende-boost för vilken hund som helst. Särskilt bra passar detta för den osäkra, blyga hunden. Genom balansövningar bygger vi ett självförtroende som matchar Zlatans. 

Mellan träffarna tränar ni själva med stöd i en sluten Facebookgrupp där ni får mer information kring övningarna, ni förväntas lägga upp bild/film på er träning för att få extra coaching och vi peppar och inspirerar varandra. 

Förkunskapskrav
Inga

Ålder
Minst 10 månader

Du behöver

  • En välsittande ergonomisk sele
  • Smarrigt godis
  • Vatten till dig och din hund

Datum 
Kommer 2022

Pris

Såhär säger kursdeltagarna!

”Spännande och annorlunda hundkurs!”
Anonym deltagare
”Homer har blivit mycket mer säker i sig själv sen vi började träna på att göra saker vi inte brukar göra, sånt som vi lärt oss på kursen. Homer lärde sig tex att simma idag, vilket han inte vågat göra förut. Tack!”
Homer & Grecia

© Hundanda. Alla rättigheter förbehållna.